Alapítványunk minden korosztály, így az idősek részére is kínál programokat. Az előző években sikeresek voltak a nyugdíjasoknak szervezett körútjaink, melyek nemcsak az aktív időtöltést, de a magyar vallási, történelmi, kulturális értékek megismertetését is szolgálják. 2017. május 13-án Vácra látogattak el. A nap folyamán a város nevezetességei közül a Székesegyházat, a Tragor Ignác Múzeum kiállításait és a Fehérek Templomát tekintettük meg. Ezt kiegészítve sétát tettűnk a Duna parton, és egy közös ebéden vettűnk részt.

Alapítványunk a Városi Támogatási Program „Idősügyi programok” című pályázati előirányzatára pályázatot nyújtott be, melyben 264 600 Ft támogatást igényelt. Ebből 140 000 Ft támogatást ítélt meg az önkormányzat, melyet nagyon köszönünk. Az elnyert összeget buszbérlésre fordítottuk.

Az alapítvány szűkös anyagi helyzete miatt fontos volt, hogy a kiránduláshoz valamilyen támogatást szerezzünk. ezért fordultunk pályázati forráshoz. Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata jelentős támogatását ezúton is köszönjük!